juli 2024

Kastell söker en juristassistent/receptionist

Motiveras du av att ge utmärkt service? Vill du arbeta i en omväxlande administrativ roll på en lite mindre affärsjuridisk advokatbyrå som sitter i trevliga lokaler på Stureplan? Då kommer du att trivas hos oss!

Kastell är en högt rankad affärsjuridisk advokatbyrå vars inriktning är att erbjuda kvalificerad rådgivning inom våra kärnområden tvistlösning, EU- och konkurrensrätt, offentlig upphandling samt compliance och regulatory.

Vi behöver förstärkning på administrationsfronten och söker nu en assistent som både vill arbeta med att stötta våra jurister med olika administrativa uppgifter och med att ge våra klienter utmärkt service när de besöker oss.

Efterfrågade egenskaper:

Sökande bör ha erfarenhet av administrativt arbete, god dator- och systemvana (inkl. goda kunskaper inom Word, Power Point och Excel), samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift). Dessutom önskar vi att den person som vi ska rekrytera är:

– Serviceinriktad – beredd att hjälpa till med stort som smått.

– Ansvarstagande och noggrann – har förmåga att se vad som behöver göras och ser till att det blir noggrant gjort.

– Initiativrik – kommer med egna uppslag och idéer.    

Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://kastelladvokatbyra.se/. Du är också välkommen att kontakta Carl Norén (VD) och/eller Nilla Ljungh (Kontorschef) om du har frågor om rollen eller om Kastell. Carl nås på tel. 072-525 17 17 och Nilla nås på 072-525 16 16.

Ansökan med personligt brev och CV skickas per e-post till nilla.ljungh@kastelladvokatbyra.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!