Byrån

Detta är Kastell

Kastell är en nischbyrå i ordets rätta bemärkelse. Vi fokuserar uteslutande på våra fyra kärnområden. Inom varje kärnområde har vi samlat några av Sveriges främsta experter.

Kastell

Kastells affärsmodell bygger på att bara ha erfarna medarbetare för att säkerställa högklassig rådgivning. De flesta av medarbetarna har tidigare arbetat vid ledande storbyråer, såväl svenska som internationella. Bland övriga erfarenheter kan nämnas tjänstgöring vid EU-domstolen, Europeiska kommissionen och Konkurrensverket samt arbete som domare respektive bolagsjurist. Kastells jurister har också sedan länge upparbetade kontakter med ledande experter i andra länder, vilka anlitas om och när detta behövs för hantering av internationella ärenden.

Kastells jurister har ofta framträdande roller i de mest utmanande ärendena som förekommer inom våra kärnområden. I de etablerade rankinginstituts utvärdering av experter inom våra kärnområden rankas Kastell och Kastells jurister återkommande i det ledande skiktet.

Vi finns här

Vårt kontor är centralt beläget på Stureplan i Stockholm city. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg (entréer mot Birger Jarlsgatan och Grev Turegatan). Parkeringsmöjlighet finns bland annat i parkeringshus belägna på Biblioteksgatan 24-32 och Grev Turegatan 3-5.