februari 2024

Kastell söker biträdande jurist med fokus på EU- och konkurrensrätt

Kastell är en välrenommerad nischbyrå som fokuserar på EU- och konkurrensrätt, tvistlösning, offentlig upphandling samt regulatorisk rådgivning och compliance. Såväl Kastell som individuella delägare är topprankade inom sina respektive verksamhetsområden.

Vi söker nu en biträdande jurist med minst två års erfarenhet av EU- och konkurrensrättsliga frågor och som även har erfarenhet av eller intresse för Kastells övriga specialistområden. Vi ser framför oss att du för närvarande arbetar som jurist på en konkurrensmyndighet, domstol eller advokatbyrå.

Som biträdande jurist på Kastell får du arbeta med olika typer av frågor inom våra specialistområden och nära delägare med lång erfarenhet, vilket ger dig stora förutsättningar att utvecklas. Du får möjlighet att tidigt ta ansvar och växa med arbetsuppgifterna. Engagemang, kompetens, laganda och trivsel är viktiga ledstjärnor för oss och gäller detsamma för dig lär du trivas på Kastell.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till vår kontorschef Nilla Ljungh via e-post till (nilla.ljungh@kastelladvokatbyra.se).

Kontakta gärna Pamela Hansson (pamela.hansson@kastelladvokatbyra.se, 070-388 00 28), Johan Karlsson (johan.karlsson@kastelladvokatbyra.se, 076-147 57 16) eller Erik Söderlind (erik.soderlind@kastelladvokatbyra.se, 070-326 66 42) om du har frågor. Läs mer om oss på www.kastelladvokatbyra.se.